Inschrijfformulier Introweekend 2020

Let op: schrijf allebei de TOC’s op, die van blok 1 en blok 2!

  Voornaam (verplicht):

  Achternaam (verplicht):

  E-mail (verplicht):

  Geboortedatum (verplicht):

  Telefoonnummer (verplicht):

  Contactpersoon in geval van nood (verplicht):

  Telefoonnummer contactpersoon in geval van nood (verplicht):

  Eventuele medische informatie (medicijnen, allergieën of blessures). De introductiecommissie behandelt deze informatie vertrouwelijk:

  Gemaakte keuze TOC blok 1:

  Gemaakte keuze TOC blok 2:

  Verklaring
  Ik verklaar bij dezen dat ik Studiestichting Alias op de hoogte heb gesteld van essentiële medische informatie over mezelf. Ik weet dat deelname aan dit kamp geheel op eigen risico geschiedt en dat Stichting Alias noch de Universiteit Utrecht op geen enkele manier aansprakelijk kan worden gesteld. De voorwaarden van de organiserende partij (Alias) staan opgesteld in het Huishoudelijk Reglement. (verplicht):

  Ik ga akkoord

  Hierbij belooft ondergetekende naar Studiestichting voor Taal- en Cultuurstudies Studenten Alias te Utrecht eenmalig het bedrag van €1,00 over te maken op rekeningnummer NL69 TRIO 0338 8864 35 voor aanvang van de activiteit (vrijdag 21 augustus 2020) (verplicht):

  Ik ga akkoord

  De voorwaarden zijn bij ondergetekende bekend en hij/zij gaat hiermee akkoord.
  Het is bij ondergetekende bekend dat hij/zij het recht heeft om bovenstaand bedrag binnen 30 dagen terug te laten boeken op eigen rekening. (verplicht):

  Ik ga akkoord

  Voorwaarden:

  Ondergetekende gaat akkoord met het opslaan van bovenstaande gegevens door Stichting voor Taal- en cultuurstudies Studenten (Alias). Ook gaat ondergetekende akkoord met het plaatsen van foto's op de website van Alias, ondergetekende behoudt het recht om foto's op verzoek te laten verwijderen. (Foto's zijn enkel ná inloggen op de website beschikbaar):

  Ik ga akkoord.