Over Alias

Schrijf je hier in voor Alias en ontvang korting op boeken, activiteiten en nog veel meer!

Alias is de studiestichting voor Taal- en cultuurstudies en is er speciaal voor studenten TCS. Alias kent een groot aanbod aan commissies: onder andere een cultuurcommissie, een kookcommissie, een feestcommissie en verschillende reiscommissies. Elke Aliasser krijgt korting op alle activiteiten die deze commissies organiseren. Denk hierbij aan feesten, theaterbezoek, reizen en etentjes, maar ook aan studiegerelateerde activiteiten zoals lezingen, een ouderdag, verschillende voorlichtingen en workshops.
Je kunt als Aliasser plaatsnemen in een van onze commissies en zo je organisatorische vaardigheden ontwikkelen, samenwerken met andere Aliassers en nauwer betrokken raken bij het reilen en zeilen van Alias. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om niet in een commissie plaats te nemen en toch te verschijnen op feestjes en mee te doen aan allerhande activiteiten.

Behalve korting op activiteiten krijgen Aliassers een fikse korting op studieboeken, die tot wel 25% kan oplopen. Boeken zijn via de webshop op onze website te bestellen.
Op de website vind je behalve de boekenwebshop een agenda met alle activiteiten, een veelzijdig weblog voor alle Aliassers, een overzicht van de commissies en andere informatie. Tevens is de Alternatieve Studiegids, waar studenten informatie en hun mening geven over cursussen die ze hebben gevolgd. Daarnaast kan onze onderwijscommissaris je helpen met onderwijsgerelateerde kwesties. Heb je nu al vragen? Schroom niet om hem te mailen via onderwijs@aliasweb.nl.

De kamer van Alias is te vinden in het universiteitsgebouw aan Drift 13: kamer 2.02. Deze kamer wordt in de volksmond ook wel het Aliashok genoemd. Hier kun je altijd terecht voor een kopje koffie of thee, een roze koek of simpelweg een middag of momentje gezelschap en gezelligheid. Het Aliashok is elke weekdag geopend van 10:30 tot 17:00 uur.

Voor slechts zeventien euro en vijftig cent per jaar ben je Aliasser en profiteer je van korting op studieboeken en onze activiteiten. Aan het einde van de zomervakantie zul je een brief ontvangen met een inschrijfformulier, maar ook tijdens de introductieweek zal er nog de mogelijkheid zijn om je in te schrijven. Voor nadere kennismaking ben je welkom in het Aliashok, kun je een kijkje nemen op de website, en vragen kun je mailen naar info@aliasweb.nl.