Bestuur 34

Alias zou het mooie Alias niet zijn zonder bestuur. Komend jaar gaan er weer zes mensen hun uiterste best doen er een geweldig jaar van te maken! Ongetwijfeld zal je de bestuursleden vaak tegen het lijf lopen gedurende het jaar, bijvoorbeeld bij activiteiten of gewoon in het Aliashok. Ze hebben er héél veel zin in! Leer ze hieronder alvast kennen!

Joran – Voorzitter

Zie je Joran lachen? Dat is omdat hij vanaf volgend jaar voorzitter van Alias bestuur 34 is en daar heeft hij ontzettend veel zin in! Deze negentienjarige, uit Limburg geïmporteerde Zeistenaar, begint na de zomer aan zijn tweede jaar TCS. Hij is van plan zich helemaal te verdiepen in de hoofdrichting Filosofie, Politiek en Maatschappij in de spaarzame tijd die overblijft voor uni-zaken. De meeste tijd besteedt Joran echter aan muziekjes maken als drummer in zijn band, muziekjes maken op een van zijn vele ukeleles (knoop gerust een gesprekje met hem aan over het aantal soorten ukeleles op deze planeet), muziekjes luisteren en er flink op los babbelen. Naast al deze luidruchtige hobby’s kan je hem ook heel stil in een hoekje vinden als hij een fijn boek leest of over astrofysische vraagstukken nadenkt (die hij eigenlijk niet snapt, maar vooral doet alsof). Bovendien houdt Joran heel erg van het drinken van speciaalbier op de borrels van Alias, met vrienden in een café of onder het genot van een fijne Marvel film. Weet je even niet zo goed wie Joran ook al weer is, gok dan op de in bruin geklede jongeman... 99% kans op succes! Hij heeft er ontzettend veel zin in om jullie allemaal te leren kennen en te verwelkomen binnen de leukste stichting van Utrecht.

Joshua – Secretaris

Joshua zal aankomend jaar de functie van secretaris op zich nemen, waar hij ontzettend naar uitkijkt. Hij houdt namelijk van overzicht en duidelijke tabellen en mapjes in mapjes geven hem een warm gevoel van binnen. Deze altijd vrolijke jongen is 19 jaar oud en bovendien de jongste van bestuur 34. Je zult Joshua negen van de tien keer aantreffen in één van zijn tuinpakken, die hij heeft in alle kleuren van de regenboog. Na een aantal jaar in Zwitserland te hebben gewoond, is Nederland nu inmiddels alweer bijna negen jaar zijn thuis. Hij is oorspronkelijk afkomstig uit Den Haag en houdt er daarom erg van om in de zomer te zwemmen en te zonnen en in de winter lekker uit te waaien op het strand. Ook zingen, theater en Netflixen behoren tot Joshua’s interesses. Wil je iets weten over Mad Men, La Casa de Papel, The Crown of Élite? Spreek hem dan vooral een keertje aan! Vanwege Joshua’s voorliefde voor films en televisie, heeft hij de keuze gemaakt om aankomend jaar te beginnen aan de hoofdrichting ‘Film- en Televisiewetenschap’. Ten slotte vindt Joshua het allerleukst om met mensen te praten over van alles en nog wat en nieuwe mensen te ontmoeten. Hij kan dan ook niet wachten om alle nieuwe eerstejaars tijdens het introkamp en het nieuwe collegejaar te leren kennen! Oh ja, Joshua kan ook met zijn tong het puntje van zijn neus aanraken. Hij laat dit graag aan je zien!

Briem – Penningmeester

De twintigjarige Briem is geboren in 020, maar opgegroeid in het pittoreske Santpoort-Noord vlakbij Haarlem. Het afgelopen anderhalf jaar heeft zij met veel plezier in verschillende kamers in Utrecht mogen verkeren en is ze inmiddels op de oh zo gezellige IBB geëindigd. In haar vrije tijd is zij veel met muziek omringd; naast veel geluister speelt ze zelf piano en zijn ook de drums haar niet onbekend. Briem is verder een chille meid die zich niet snel druk maakt om dingen en altijd in is voor een grapje. Dit, en haar bedrevenheid in verscheidene ontspannende activiteiten maakten haar dit jaar een uitstekend commissielid van de RelaxCie. Als studente is Briem een fantastisch voorbeeld van een TCS’er met TCS-keuzestress. Gelukkig heeft zij, ondanks wat omwegen, inmiddels haar pad weer gevonden en gaat ze komend jaar eindelijk haar kernpakket Religie, cultuur en conflict volgen. Buiten de collegezalen staat Briem ook wel bekend als Bierm, deze meid is namelijk niet schuw van een drankje (lees: drankjes) en is op veel feestjes te vinden. Verder praat zij graag met mensen en kan ze dan ook niet wachten om komend jaar, als penningmeesteres van Alias bestuur 34, alle nieuwe Aliassers te verwelkomen, te leren kennen en er een superleuk jaar van te maken.

Timo – Onderwijscommissaris

Komend jaar mag Timo de rol van onderwijscommissaris op zich nemen. Hij hoopt aankomend jaar een heleboel vragen te krijgen van iedereen, zodat hij iedereen met raad en daad bij kan staan. Zijn (figuurlijke) deur staat altijd voor jullie open en hoopt dat jullie daar gretig gebruik van gaan maken. Timo werd in mei 21, waarmee hij de oudste is van bestuur 34. Met dat laatste heeft hij zelf een beetje moeite dus daar kun je maar beter niet over beginnen. Afgelopen jaar heeft hij het prachtige Zutphen ingeruild voor Utrecht, wat tot nu toe nog steeds een goede keuze is geweest. Als kernpakket heeft Timo gekozen voor Theater en Danscultuur, nadat deze richting in blok 4 zijn hart heeft gestolen. Hij leeft voor het Songfestival en krijgt al kippenvel als hij eraan denkt. Hij kan dan ook al je vragen beantwoorden over het songfestival. Pas wel op, want als je over het songfestival begint ben je niet snel van hem af. Bier en wodka (met cassis) is hij gek op, net als zijn moves laten zien in de Poema. Zijn ultieme guilty pleasure is Britney Spears, ook al is hij zelf van mening dat Britney geen guilty pleasure is. Timo kijkt er ontzettend naar uit om iedereen aankomend jaar te leren kennen en spreek hem vooral aan als hij jou niet al heeft aangesproken. Timo is degene die boos kijkt, wat hij overigens meestal niet is, dus laat dat je vooral niet afschrikken!

Silke – Commissaris Intern

Silke wordt komend jaar Commissaris Intern binnen het bestuur van Alias en hier heeft ze onwijs veel zin in!! Ze houdt er namelijk van om alles om haar heen mooi te maken en is groots voorstander van vorm boven functie. Deze 19-jarige meid komt oorspronkelijk uit het altijd gezellige Brabant, maar dat zou je na het horen van haar knoeperharde ‘g’ niet zeggen. Inmiddels woont ze alweer een aantal jaar in Utrecht waar ze het enorm naar haar zin heeft! Het liefst struint Silke hele dagenlang kringloopwinkels af op zoek naar meer oude meuk voor haar huis en als ze hier niet mee bezig is kun je haar vinden in de bioscoop. Dit is niet zo gek aangezien ze zich met liefde bezig heeft gehouden met het kernpakket film- en mediacultuur. Ze is ook graag creatief bezig en schildert, borduurt en fotografeert er zich op los in haar vrije tijd. Ze heeft meer huisplanten dan vrienden en heeft veel passie voor permanente plakplaatjes (lees: tattoos). Ze zal je hoogstwaarschijnlijk vandaag of morgen een gratis tattoo aanbieden, maar als je weet wat goed voor je is dan sla je dit beleefd af (ze moet nog wat oefenen). Verder heeft Silke gewoon onwijs veel zin om alle nieuwe Aliassers te ontmoeten en ze een heel warm welkom te heten. Dus, wil je eens lekker babbelen over meubels, films of tattoos? Spreek haar aan! Ze is te herkennen aan haar geblondeerde haartjes en haar onmogelijk hoge plateauzolen 🙂

Karijn – Commissaris Extern

Karijn wordt komend jaar Commissaris Extern van Bestuur 34, waar ze super veel zin in heeft. Dan kan ze namelijk de hele dag praatjes maken en gezellig doen, ze hoopt hiermee dan ook de beste sponsoren voor Alias te regelen. Karijn komt uit het Hoge Noorden en is speciaal voor TCS afgereisd naar het mooie Utrecht waar ze komend jaar het kernpakket Theater en Danscultuur gaat volgen. Theater spelen doet ze dan ook al vanaf haar twaalfde. Voor de rest houdt Karijn van bier drinken, bijvoorbeeld op een terrasje maar vooral op dinsdag in de Poema als het bier goedkoop is. Karijn kan namelijk niet heel goed met geld omgaan en heeft dus naast een biertje in haar hand vaak ook een gat in de hand. Het is dus maar goed dat ze geen penningmeester is geworden. Als je met haar Netflix kijkt, zorg dan dat je tissues in de buurt hebt, omdat ze een echte huilbaby is. Of het nou een actiefilm is of een romcom, als er ook maar iets liefs in de film gebeurd, staan de tranen haar al in de ogen. Karijn vindt het hartstikke leuk om met mensen te kletsen dus spreek haar vooral aan als je haar ziet. En anders spreekt ze jou wel aan . Ze heeft heel veel zin in het bestuursjaar en hoopt dat jullie dat ook hebben.