Veelgestelde vragen

Hoe weet ik of mijn aanmelding voor het kamp is ontvangen?
Als je inschrijfformulier in goede orde is ontvangen, sturen we je een bevestiging via e-mail. Het geld wordt dan vlak voor het introductiekamp afgeschreven.

Wat zijn de kosten van het introductiekamp?
De kosten van het kamp bedragen 40 euro. Dit is inclusief activiteiten, slaapplaatsen en eten. Alleen de drankjes op de feesten zal je zelf moeten betalen!

Wat zijn de data van het introductiekamp?
We vertrekken/beginnen vrijdagochtend 21 augustus en komen zondagmiddag 23 augustus weer terug.

Kan ik me ook vrijdag 21 augustus nog aanmelden?
Aanmelden kan ook nog op de dag zelf, voordat we naar Ellertshaar vertrekken.

Is het mogelijk later bij het kamp aan te sluiten?
Natuurlijk is het leuk als je er vanaf moment een bij kan zijn, maar mocht dit niet lukken dan mag je gerust later op eigen gelegenheid aansluiten. Neem hierover even contact met ons op!

Is het een probleem dat ik nog geen ov-chipkaart heb?
Wij regelen het vervoer van- en naar Utrecht toe deels. Op de heenweg gaan we met een touringcar naar de kamplocatie toe, op de terugweg (op zondag) wordt je afgezet op station Assen, vanaf daar moet je zelf naar huis reizen. Een ov-chipkaart is dus wel erg handig/vereist.

Wanneer wordt het inschrijfgeld voor het kamp afgeschreven?
Dit wordt later bekend gemaakt.

Is er een Facebookgroep waar ik me bij aan kan sluiten?
Allereerst kan je de officiële Facebookpagina van Alias liken. Zo word je op de hoogte gehouden van zowel Alias- als studiegerelateerde zaken. Behalve deze pagina is er een open groep voor Aliassers, ook deze heet Studiestichting Alias. In deze groep worden meer en minder serieuze zaken gedeeld. Je kan er naar de ervaringen met een bepaald vak vragen, en er komen bijvoorbeeld ook geregeld advertenties van kamers voorbij. Speciaal voor eerstejaars is er de Eerstejaars TCS ’19-’20-groep. Ook daar ben je van harte welkom.

Moet ik verplicht Aliasser worden?
Nee, het introductiekamp is voor alle eerstejaarsstudenten TCS. De meeste studenten schrijven zich wel in bij Alias, al is het alleen al voor de korting op studieboeken. Meer informatie over Alias vind je op deze pagina.

Is het introductiekamp een ontgroening?
Nee, zeker niet. Het is introductiekamp is gewoon bedoeld om studenten op een leuke, gezellige en ongedwongen manier kennis te laten maken met elkaar, de studie en Alias.

Nog meer vragen? Mail dan naar introductie@aliasweb.nl.