Vliegende keeps 2018

LET OP: Dit zijn de vliegende keep van vorig jaar. Zodra we weten wie de vliegende keeps zijn van dit jaar zullen we ze hierbij zetten! De vliegende keeps staan altijd klaar om de handen uit de mouwen te steken voor de introductiecommissie. Zo helpen de VK’s met de meest uiteenlopende taken, van wc’s boenen tot spellen leiden, van kokshulp spelen tot het vegen van de feestzaal. Ook zul je ze vaak zien shinen achter de draaitafel, samen met de introductiecommissie!

Meike

Eén jaar geleden was Meike zelf als kersverse eerstejaars aanwezig op het introkamp en had het daar zo naar haar zin dat ze besloot om dit jaar mee te willen helpen om het introkamp weer zo'n succes te laten zijn. Komend jaar gaat ze beginnen aan het kernpakket Oude kunst van de hoofdrichting Kunst, Cultuur en Geschiedenis. Ze heeft dus een passie voor kunst en wordt soms iets te enthousiast van oude landhuizen, kastelen of het middeleeuwse Utrecht. Van het feit dat ze sinds een jaar in deze mooie stad woont, wordt ze dus ook wel blij. Verder houdt ze erg van lezen en pure chocola, is Gilmore Girls haar favoriete serie en heeft ze een voorliefde voor Oost-Aziatische landen als Japan en Zuid-Korea.

Jos

Deze gezellige, oude doch jongeman heet Jos, tweedejaars TCS met als hoofdrichting taalkunde die vroeger later graag groot en sterk wou worden. Als rasechte Brabander is hij dol op verkleedfeestjes en je zult hem dan waarschijnlijk ook dansend in de mooiste outfits aantreffen (wellicht zelfs de beruchte roze tutu). Als hij niet danst, staat hij waarschijnlijk de plaatjes te draaien waar op gedanst moet worden; denk vooral aan oud, fout en goud. Behalve dansen en draaien voorziet hij, als barman van Alias' stamkroeg 't Pandje, je ook nog eens graag van een drankje en is hij altijd in voor een gezellig praatje over vanalles en nog wat.

Jolijn

Deze enthousiaste jongedame is vol blijdschap voor de zoveelste keer aanwezig op het introkamp om het tot een waar feest te maken. Is ze niet bij Alias te vinden, dan is ze waarschijnlijk een nieuwe plant aan het kopen, aan het werken bij de Keuringsdienst van Waarde, hummus aan het eten of aan het wandelen door Utrecht. Ze heeft een voorliefde voor tweedehands boeken (met koffievlekken!), grijsblauwe muren en alles wat met glitter te maken heeft. Te grote truien, verse tijmthee (echt, probeer maar) en marktplaats hebben een belangrijk plekje in haar hart. De naam? Jolijn!

Alex

Alex is vierdejaars TCS'er en alweer voor de derde keer op het introkamp. Vroeger wilde Alex profvoetballer worden. Dat is niet gelukt, maar nu is hij Vliegende Keep op het introkamp van Alias en dat is eigenlijk nog mooier. Als VK zal je hem veel klusjes zien doen voor de IC. En dat doet hij met plezier, maar waar je hem het meest in zijn element zal zien is achter de DJ-booth. Daar zal hij zijn, meestal foute, favoriete hitjes ten gehore brengen en misschien speelt hij ze ook wel af over de boxen.

Melissa

Deze blondine komt uit Zeeland en dit deelt ze maar al te graag met iedereen die dit horen wilt. Verder staat ze bekend om haar anekdotes, die allen tot stand zijn gekomen door haar onhandigheid. Melissa is dan ook eenvoudig te strikken voor een feestje, een festival of pizza’s eten in het park waar ze dan graag weer nieuwe anekdotes maakt. Ze kan ook wel serieus zijn; zo volgt ze de hoofdrichting conflict, geweld en veiligheid binnen internationale betrekkingen en volgt ze ook het pakket religie en politiek. Haar bijbaantje als huiswerkbegeleidster en bijlesdocente zet ze in het eerste semester volgend jaar door in Sheffield waar ze deeltijds Nederlands aan studenten gaat geven. Punten scoren bij deze meid? Deel dan vooral je favoriete foute nummer! O en ze haar niet op de foto, wordt ze niet blij van.

Meg

Meg is een strong determined woman die van dansen houdt. Je zal haar tijdens de introfeestjes dan ook voornamelijk vinden op de dansvloer. Verder zegt ze dat ze vegetariër is, maar eet stiekem gewoon vlees.