Vliegende keeps 2019

De vliegende keeps staan altijd klaar om de handen uit de mouwen te steken voor de introductiecommissie. Zo helpen de VK’s met de meest uiteenlopende taken, van wc’s boenen tot spellen leiden, van kokshulp spelen tot het vegen van de feestzaal. Ook zul je ze vaak zien shinen achter de draaitafel, samen met de introductiecommissie!

Goukje

Zie je iemand heel veel rondjes lopen op de dansvloer, dan is het vast en zeker de 21-jarige Goukje! Geboren in Drenthe, herboren in Utrecht. Als vierdejaars (oeps) TCS'er heeft ze haar hobby gemaakt Media- en Gender studies en vooral alles wat die twee combineert. Naast de IC helpen met koken, boenen en spelletjes maakt ze ook graag een praatje met je, vooral als het over Harry Potter gaat! Dat is immers ook een soort sprookje, toch?

Isa

Isa is een vrolijk en gezellig balletje energie! Aangezien ze hier voor de kunstacademie in Arnhem heeft gedaan, is ze met haar 24 jaar wat ouder dan de meeste tweedejaars TCS’ers. Dit betekent overigens niet dat ze volwassener is, aangezien ze totaal geen ruggengraat heeft. Isa woont zo dichtbij janskerkhof, dat ze letterlijk koprollend naar de universiteit kan, maar omdat ze haar ruggengraat mist is dit toch niet zo verstandig. Als hoofdrichting heeft ze internationale betrekkingen gekozen in historisch perspectief, gecombineerd met de minor conflict studies. Als je haar met haar oortjes in ziet lopen is er een hele grote kans dat ze naar podcasts aan het luisteren is, dat verklaart ook waarom ze enorm veel weet over allemaal random onderwerpen. Naast dit alles is het een schat van een meid en staat ze altijd open voor een grapje, goed gesprek of gekke plannen. Stap dus gerust op haar af!

Jolijn

Obsessief planteneigenaar die bij gebrek aan enig muzikaal talent zich alleen maar bezig houdt met nieuwe liedjes ontdekken in plaats van maken? Het is Jolijn! Ze is enthousiast, dol op glitterbroeken en precies zo'n persoon die net niet helemaal vega is vanwege een diepgewortelde zwakte voor filet american en de hotdogs van de Hema. Spreek haar op het introkamp vooral aan voor een potje trefbal of een dance-off. O ja, en bij TCS studeert ze vooral Nederlandse literatuur en Kunst- en cultuurbeleid. Leuheuk!

Rachid

Dit is Rachid aka de echte mister world wide. Pitbull steelt constant zijn trademark. Rachid heeft een Libanese, Amerikaanse en Arubaanse achtergrond en onder andere daarom kan hij heel goed omgaan met verschillende typen mensen. Ja, ook in Nederland is hij up to date. Het is ook niet voor niks dat hij in Berlijn tijdens de tripcie de naam “integratie” kreeg door een mede-Aliasser #Jos. Je herkent hem door de term “G” wat hij minstens 10 keer per dag zegt, omdat hij ook een G is. Een OG to be exact. En by the way, als iemand Papiaments wil leren is hij your man. “Let’s go campin’, dushis” - OG Rachid.

Elena

Elena is een 19 jarige Amersfoortse en komend jaar tweedejaars TCS'er. Ze gaat dan beginnen aan de hoofdrichting Postcolonial and Gender Studies, want ze ergert zich enorm aan seksistische en racistische stereotypes. In haar vrije tijd heeft Elena een talent voor shoppen en het bingen van series en films (ze is van het zeldzame soort dat zowel fan is van Star Wars als van Star Trek). Gamen doet ze ook nog wel eens en sporten is niet haar sterkste punt (al hoopt ze dit aankomend jaar te gaan verbeteren). Kunst en cultuur interesseert haar in het algemeen, vooral de Oud-Egyptische cultuur (al is ze stiekem nog steeds nooit in Egypte geweest). Koffie lust ze alleen als het ijskoud is en ze heeft een chocolademelk verslaving. Vorig jaar moest ze het introkamp helaas missen, dus haalt ze het nu lekker in als vliegende keep!

Meg

Meg is een strong determined woman die van dansen houdt. Je zal haar tijdens de introfeestjes dan ook voornamelijk vinden op de dansvloer. Verder zegt ze dat ze vegetariër is, maar eet stiekem gewoon vlees.